BeLEEF Lekker Bewegen

Ik krijg vaak de vraag; ''hoeveel moet ik bewegen?'' Dit is voor iedereen anders en hangt ook af van je lichamelijke situatie.  Elke dag een half uur bewegen is de basis. Als je daarvan 3 tot 4 keer per week je goed in het zweet werkt, zal je alle gezondheidsvoordelen van bewegen kunnen verdienen. Als het je lukt om dit 4 tot 6 weken vol te houden, ga je al een verschil voelen. Je zit beter in je vel, je slaapt beter en je humeur is beter. Dan spreken de voordelen van bewegen voor zich. Lees meer....

Beweging helpt je op weg naar een gezond gewicht, meer energie en een betere conditie. Bewegen kan door te wandelen, rennen of fietsen. Wat jouw doel is bepaal jij zelf, dat kan voor iedereen anders zijn. Mijn doel is om samen lekker sportief in beweging te zijn, jou te laten ervaren wat je lichaam allemaal kan en vooral samen genieten van de mooie natuur.

Over mij; ik heb sporten altijd leuk gevonden en ben dan ook dagelijks in beweging. Het houdt me fysiek en mentaal in balans en geeft me energie. Zo'n 10 jaar geleden heb ik het hardlopen ontdekt, daarvoor was ik vooral te vinden op de fiets of in de sportschool. Ik houd ervan om buiten te sporten. Je kunt me dan ook regelmatig vinden in de prachtige Oude IJsselstreek voor mijn dagelijkse wandel-, hardloop- of fietsrondje. Daarnaast doe ik aan krachttraining en yoga om mijn spieren te onderhouden.

Voor wie?
• Iedereen die wil starten met een positieve, gezonde leefstijl.
• Iedereen die lekker wil bewegen en zich fitter en gezonder wil voelen.
• Iedereen die zijn/haar conditie wil verbeteren en zijn/haar gewicht op peil wil houden/brengen.

Wat kost het en wat krijg je daarvoor?

10 x meewandelen, rennen of fietsen voor €50,-
Je ontvangt daarvoor:
• Gevarieerde wandel-, hardloop-, kracht- of fietstrainingen van 60 minuten.
• Enthousiaste en persoonlijke begeleiding.
• Adviezen die bijdragen aan een gezonde leefstijl.
• Dat je makkelijker gaat bewegen en je energieker voelt.