Wederzijds Vertrouwen

Gratis kennismakingsgesprek

Natuurlijk wil je eerst weten of mijn aanpak datgene is waar jij om vraagt. En of het "klikt".

Het is belangrijk, dat het voor jou veilig en vertrouwd voelt om door mij gecoacht te worden. Je kan daarvoor vrijblijvend contact met me opnemen.  Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreken we jouw verwachtingen. Wat wil je bereiken? En wanneer is voor jou de coaching geslaagd? Ook kunnen we beiden inschatten of ik de juiste coach ben voor jou. 

Mijn werkwijze

Mijn grootste voldoening is, als ik je kan helpen. Dat mijn coaching brengt wat ervan verwacht wordt. Hoe ik dat doe, is door te kijken naar het complete plaatje; jouw persoonlijke leefstijl. Niet alleen voeding, maar ook beweging, rust, ontspanning en stress dragen bij aan een goede gezondheid. Door te kijken naar hoe jij leeft en hoe je gezinssamenstelling is, kan ik je doelgericht coachen.

Alles draait om bewustwording en keuzes maken. Weten wat je eet, of je voldoende beweegt en je rust pakt. Ik laat je zien wat dit met je lichaam doet. Door bewust gezond te eten, meer beweging en ontspanning zul je meer genieten. Afvallen gaat uiteindelijk niet over kilo's, maar over gelukkig zijn en lekker in je lijf zitten. Jij verdient die persoonlijke coaching die bij jou past.

Jouw input

Wat je van jouw kant nodig hebt, is:

  • De wil om te veranderen.
  • Openstaan voor aanpassingen in je leefstijl en nieuwe ideeën.
  • Creatief meedenken om veranderingen mogelijk te maken.
  • Jezelf deze aandacht gunnen, want je verdient het!

Uniek

Ik coach al wandelend in de prachtige natuur van de Oude IJsselsstreek. Je komt dus letterlijk meteen in beweging. Lukt wandelen in het begin niet zo goed, dan lopen we minder en doen we (een gedeelte van) het gesprek zittend. Het belangrijkste is, dat jij je hierbij goed voelt.

Voordat ik met jou aan de slag ga, wil ik je leren kennen. Het is belangrijk, dat ik inzicht krijg in jouw huidige eet- en leefpatroon. Tijdens een intakegesprek breng ik dit in kaart en gaan we in op jouw doel(en). Vervolgens voeren we een lichaamsmeting uit. Daarnaast vraag ik je om een eetdagboek bij te houden. Op basis van al deze gegevens maak ik een voedingsanalyse. Vervolgens stel ik een persoonlijk behandelplan op, welke we in het adviesgesprek bespreken. Je krijgt informatie en handvaten om te starten met jouw gezonde eetpatroon. Dit is echter nog maar het begin.

Wil je een stapje verder, dan blijf ik jou een periode lang persoonlijk coachen. In de vervolgconsulten kijken we naar je voortgang, bespreken we eventuele knelpunten en valkuilen. Tevens wordt in elk vervolgconsult opnieuw de lichaamsmeting uitgevoerd. We zorgen ervoor, dat je volgens jouw persoonlijke plan naar je doel toewerkt. 

Is een stapje verder niet toereikend? Wil je dat het een leefgewoonte wordt? Kies dan voor BeLEEF Gezond. De persoonlijke coaching  bestaat dan uit nog meer vervolgconsulten en zelfs weegconsulten waarin we waar nodig jouw persoonlijke plan bijsturen, voor een optimaal resultaat. Tevens zorgen we ervoor, dat je naast het bereiken van je doel, het een leefgewoonte wordt. Dat is wat je uiteindelijk wilt: een blijvend resultaat!