Lekker in je vel met 1-2-3 Vitaal Vooruit! 

Wil jij vitaler worden en lekkerder in je vel gaan zitten? 

Doe dan mee met de 1-2-3 Vitaal Vooruit Challenge; in 3 stappen naar een gezonder gewicht met een gezondere leefstijl.

Wat zijn deze 3 stappen;

 • 1 handje noten
 • 2 stuks fruit
 • 3 ons groente

Wat houdt deze challenge in?

Ik daag je uit om elke dag bovenstaande 3 stappen in je dagmenu te verwerken. Elk begin is lastig, maar als je het niet probeert, zul je de gezondheidsvoordelen niet beleven. En dat zou ontzettend jammer zijn, dus geef het een kans! Probeer elke dag een stapje vooruit te zetten naar een gezondere leefstijl. Na een tijdje merk je het verschil. Deze uitdaging maakt je niet alleen bewust van wat je dagelijks eet, maar zal je gewicht ook positief beïnvloeden. Bovendien zal je vitaler worden en je lekkerder in je eigen vel gaan voelen.


Wat levert het je op? 

Het eten van fruit, groente en noten levert veel gezondheidsvoordelen!  Ik heb ze even voor je op een rijtje gezet:

 • Noten. 

  Als je een klein handje ongezouten noten per dag eet, is dat heel goed voor je gezondheid. Noten helpen tegen diabetes type 2 en een te hoog cholesterol. Ze zijn goed voor je hart- en bloedvaten en helpen mee om je geheugen te verbeteren. Ook zijn noten rijk aan vitamine E, magnesium en eiwitten

 • Fruit

  Fruit bevat talloze vezels, mineralen, vitaminen. Daarnaast heeft fruit een beschermende werking tegen chronische ziekten zoals diabetes type2, hart- en vaataandoeningen, longziekten, Alzheimer en bepaalde kankers zoals darmkanker.

 • Groente. 

  Net als fruit levert groente belangrijke voedingsstoffen, zoals vitamines, mineralen en voedingsvezels. In groente zit onder andere
  vitamine C, vitamine A, foliumzuur, kalium, ijzer en calcium.

  Zo kun je je cholesterol verlagen, diabetes type 2 en hart- en vaatziekten helpen voorkomen, je darmen gezond houden door ontstekingen te voorkomen en genezen. 


Ben jij overtuigd en wil jij de uitdaging aangaan? Doe dan mee met de 1-2-3 Vitaal Vooruit Challenge en begin vandaag nog! Meer weten? Neem gerust contact met me op en vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Gezonde Groet,

Stella Bergevoet