BeLEEF Gezond Afvallen

Wil jij gezonder gaan leven en afvallen? Dan is het tijd om actie te ondernemen!  Laat de lockdown je motivatie zijn om juist nu een andere weg in te slaan naar een gezonde leefstijl!

Dat is voor jou ook haalbaar met de BeLEEF Gezond methode. Je kunt blijvend afvallen door op de BeLEEF Gezond manier te gaan eten en bewegen, zonder dieet maar met gezonde voeding en de juiste mindset.


Ik ben Stella Bergevoet, gewichtsconsulent en vitaliteitscoach. Ik help mensen zoals jij met het verbeteren van hun gezondheid door je te coachen naar een duurzame gezonde leefstijl. Ik kan je helpen met afvallen, het verbeteren van je conditie  en het krijgen van meer energie.

Je zit niet alleen lekkerder in je vel, de BeLEEF Gezond Methode is ook nog eens goed voor je gezondheid. Ook als je diabetes hebt, een hoge bloeddruk, hoog cholesterol of last van je darmen. Iedereen kan met de BeLEEF Gezond Methode gezond afvallen zonder honger. 

Veel mensen die bij mij komen om gezond af te vallen, hebben vaak al verschillende diëten geprobeerd zonder blijvend resultaat. 

  • ''Ik eet heel weinig en toch val ik niet af....''
  • ''Ik heb al van alles geprobeerd, maar niets met blijvend resultaat, uiteindelijk kom ik weer aan.''
  • ''Ik had ooit een mooie slanke taille, maar die begint nu te verdwijnen en ik krijg een buikje.''
  • "Ik voel me niet fit, begin al moe aan de dag, alles is me teveel."
  • ''Ik kan maar niet van zoetigheid afblijven, zal wel door de emoties komen."
  • ''Ik heb geen tijd om uren in de keuken te staan, ik ben te druk....''
  • ''Ik heb veel last van mijn darmen, wat kan ik het beste eten?"

Er komen regelmatig mensen bij mij met een hoge bloeddruk, darmproblemen, overgewicht, weinig energie, slechte conditie, migraine en diabetes. Ik ben geen arts, maar ik kan je wel helpen om je een gezonde leefstijl eigen te maken. Vaak nemen je gezondheidsklachten af en soms verdwijnen ze zelfs.


Herken je bovenstaande problemen en ben je er klaar mee?

Zit jouw kleding te strak en ben je bereid om er iets aan te doen?

De BeLEEF Gezond Methode kan je helpen.